Club van 50 150hDe Club van 50 is bedoeld voor leden, ouders, oud-leden, supporters en iedereen die B.C. Virtus een warm hart toedraagt en de vereniging een financieel steuntje in de rug wil geven.

De vereniging wil graag met enige regelmaat iets extras doen voor haar leden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van trainingsmaterialen of het organiseren van een activiteit voor de (jeugd)leden.

Leden van de Club van 50 doneren ieder jaar een bedrag van € 50,00 en steunen BC Virtus daarmee enorm. De donaties van de Club van 50 worden aan een specifiek doel besteed. Jaarlijks selecteert het bestuur van BC Virtus twee tot drie acties. Aan de leden van de Club van 50 wordt gevraagd te stemmen over welke actie hun voorkeur heeft. Dit gebeurt tijdens een unieke Club van 50 bijeenkomst waar u in de loop van elk seizoen voor wordt uitgenodigd.

Als lid van de Club van 50 krijgt u een eervolle vermelding op onze website en op het Club van 50 bord in Sporthal De Crosser. Uiteraard is het ook mogelijk anoniem te doneren.

Wij hopen u te mogen begroeten als lid van de BC Virtus club van 50! Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich aanmelden.

 

Aanmelden kan via eform hieronder of klik HIER voor het formulier wat u kunt uitprinten.

 

Aanmelden Club van 50


Ja, ik meld mij aan als lid van de club van 50 bij Basketbalvereniging Virtus Werkendam

(*) = Verplichte velden.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch (met 1 jaar) verlengd en loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het daaropvolgende jaar. De donatie wordt een keer per jaar omstreeks 25 september automatisch via een doorlopende incasso geïncasseerd van de door u opgegeven bank- of girorekening. Opzegging van het lidmaatschap kan voor 1 augustus per brief of mail aan de penningmeester (penningmeester@bcvirtus.nl) worden doorgegeven.

Machtiging
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

AntiSpam
Nieuwe code Ongeldige invoer

bcvirtus nieuws